MEĐIMURJE UOČI HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

DAVOR MLADINA: Na papiru su oni nedvojbeno favoriti, ali favorit uvijek ne pobjeđuje

Nakon turbulentnog vikenda i promjene na klupi našeg drugoligaša NK Međimurja novi trener Davor Mladina imao je nekoliko dana za upoznavanje momčadi. Hoće li danas što mijenjati?

-Bit će nekih promjena, ali kostur momčadi ostaje isti. I meni će trebati malo vremena da pohvatam konce i bolje upoznam sve igrače. Sreća je da nakon slijedeća dva kola slijedi dvotjedna stanka, u kojoj ćemo odigrati i dva prijateljska susreta, pa će to biti prilika da se posložimo. Koliko sam uspio pratiti dosadašnje utakmice Međimurja evidentno je da se dosta zabija, ali još lakše prima, pa će nam prioritet biti anulirati te probleme i čvršće zatvoriti prilaz našem golu, kaže Mladina.

Što očekuje protiv Hrvatskog dragovoljca?

Radi se o ozbiljnoj ekipi koja nije bez razloga trenutno na vodećoj poziciji. Nedvojbeno je da su na papiru oni favoriti, ali favorit uvijek ne pobjeđuje. Dat ćemo svoj maksimum i nastojati pružiti što snažniji otpor. Liga je izjednačena, razlike nisu toliko velike bez obzira na plasman i nastojat ćemo što bolje parirati odličnom domaćinu.

Utakmica u Zagrebu započinje u 15:30 sati.

Najnovije vijesti

Pročitajte više