KULINARSKI SUSRET

David Skoko i Matija Bogdan u Čakovcu: Kako izgleda međimurska ulična hrana kad je pripremaju vrhunski chefovi?

Autor: HRT Foto/Video: HRT
- Advertisement -

Četvrti nastavak dokumentarne serije David Skoko: Jesti na cesti emitiran je u ponedjeljak 12. svibnja na Prvom u 20:15. U ovoj epizodi poznati istarski chef Skoko posjetio je Matiju Bogdana, vrhunskog kuhara koji dolazi iz Čakovca, piše HRT.

Matija Bogdan izgradio je karijeru u restoranima poput Coija u San Franciscu i londonskoga Ledburyja, a danas slovi za jednoga od najtalentiranijih domaćih chefova. Njegov kulinarski smjer je fine dining ili visoka kuhinja, pa uličnu hranu vidi na originalan način. David i Matija zajedno su tražili recepte lokalne, međimurske ulične hrane.

Ako ste propustili ovu epizodu moći ćete je pogledati u videoteci platforme.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još