Dan za medalje i slavlje

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Posebni su vatrogasci DVD Palinovca. Nisu posebni samo po tome što kao mala međimurska sredina svojim natjecateljskim rezultatima na državnoj razini kotiraju na vrhu, posebni su i po tome što znaju kako svaki pojedinačni i grupni uspjeh valja nagraditi, a uz to prirediti dodatne sadržaje.

Upravo tako je bilo jučer kada su sudionici državnog natjecanja, pogotovo ekipa „Žene A 2“ koje su na 8. državnom natjecanju u Varaždinu postale doprvakinje u konkurenciji od 41 natjecateljske ekipe bile u središtu pozornosti. Uz zvukove vatrogasnih sirena s vatrogasnim su se dovezle u svoje naselje. Tu su ih dočekali ostali sudionici državnog natjecanja( „Žene A 1“, „Muški A i B“), članovi Upravnog i Nadzornog odbora društva kao i Mladen Kanižaj, zapovjednik Vatrogasne zajednice MŽ, koji im je podijelio medalje. Slavlje je posebno ukrasila prigodna torta.

Kako nam je rekao Franjo Jančec, predsjednik DVD Palinovec, žao mu je što su s ove posebne „fešte“ izostali neki slavodobitnici glede poslovnih i školskih obveza.

Ne krijući oduševljenje što su pred njim sudionici koji su boje društva branili na državnoj razini, Jančec je istaknuo:- Posebne čestitke idu „Ženskoj A2“ ekipi, našim popularnim Kobrama, koje će Republiku Hrvatsku predstavljati na vatrogasnoj olimpijadu u Celju 17.-24.7.2022.g.

Ekipu su činile: Lorena Fileš, Ema Perković, Ema Hajdarović, Iva Fileš, Katarina Jančec, Viktorija Horvat, Korina Srpak, Petra Hajdarović i Stefani Branilović te rezerva Paula Kanižaj. Hvala i našim curama: Karli Lovrenčić, Erin Isabel Sabol, Nini Klobučarić i Klari Glad koje su izborile plasman na ovo državnom natjecanje 1.mjestom na županijskom natjecanju u Sivici 2019.godine, ali zbog raznih obaveza nisu mogle nastupiti na ovom državnom natjecanju. Zahvaljujemo se i voditelju Kobri Ivanu Petru Srpaku, rekao je Jančec, dok su nazočni dodali kako čestitke pripadaju i njemu bez kojeg ovi rezultati sigurno nebi bili tako dobri.

A poruka je iz DVD-a: ‘Hvala i svima ostalima koji su nam pomogli u bilo kojem obliku!’

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Fotografija s igračima za povijest središćanske košarke

Košarkaški klub Rudar Mursko Središće ove se je godine...

Javni natječaj za prijam u službu u jedinstveni upravni odjel

Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni...

Prepoznate Madeljine zasluge

Na svečanoj sjednici OV-a  povodom Dana općine Donja Dubrava...