Restoran Halicanum (Glamping Resort Halicanum Toplice Sveti Martin) s velikim veseljem i ponosom predstavljaju novog člana tima, novog Chefa kuhinje Ivu Dubravca, koji dolazi iz prestižnog Restorana Bernarde.
S bogatim iskustvom i strastvenim pristupom kulinarstvu, Ivo je postao prepoznatljivo ime u gastronomiji sjeverozapadne Hrvatske i sada je tu, kako bi podigao kulinarsku ponudu Halicanuma na novu, uzbudljiviju razinu.
Nakon što je stekao neprocjenjivo iskustvo pod vodstvom Miljenka Boraka u restoranu Zlatne ruke, u najpoznatijim svjetskim hotelskih lancima, te Restoranu Bernarde radio kao dugogodišnji Chef, Ivo okreće novo poglavlje, te se pridružuje timu restorana Halicanum donoseći inovativne ideje, vrhunske tehnike i pažljivo birane sastojke koji će vas iznova oduševiti. Njegov cilj je stvarati jela koja ne samo da zadovoljavaju, već i nadmašuju sva očekivanja gostiju.
Od 6.12. možete očekivati nova jela koja spajaju tradiciju i modernu kuhinju, s posebnim naglaskom na kreativnost i savršenstvo okusa. Svaki zalogaj bit će priča koja vas vodi na gastronomsko putovanje.
Pozivaju vas da ih posjetite, uživate u novim okusima i otkrijete sve kulinarske čarolije koje Ivo Dubravac priprema samo za vas.