OBLJETNICA OLUJE

Čestitka gradonačelnika Preloga: ‘Prilika je to da se prisjetimo svih onih koji su dali svoju mladost, svoje živote za našu Domovinu’

Autor: Grad Prelog Foto/Video: Hana Batcha Frančić
- Advertisement -

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi žitelji naše Međimurske županije!

Hrvatska 5. kolovoza slavi slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu oslobodilačke operacije Oluje. 5. kolovoza je dan kada se prisjećamo svih naših poginulih i stradalih branitelja, civilnih žrtava rata i njihove žrtve koja nam je omogućila slobodu, koja nam je omogućila izgradnju suverene, neovisne i moderne države. Prilika je to da se prisjetimo svih onih koji su dali svoju mladost, svoje živote za našu Domovinu. Domovinu koja se i dalje razvija, raste. Nažalost ne u onakvoj slozi i ponosu, kakvi su tih slavnih dana krasili hrvatske branitelje. Upravo nam je to najpotrebnije u današnjim nesigurnim vremenima. Sloga, zajedništvo, spremnost da svatko od nas vlastitim odricanjem doprinese još većem zamahu naše Domovine. Nadam se da dolaze vremena boljeg života, vremena u kojem ćemo biti ponosni što živimo u Hrvatskoj.

Ljubomir Kolarek, dr.med.vet., gradonačelnik Grada Preloga“, stoji u čestitci.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još