POZNAJE IH CIJELI SVIJET, A SADA OSVAJAJU I HRVATSKU

Centrum Inox – ograde i dimnjaci od vrhunskih materijala za savršeno topao dom

Autor: Miljenko Ovčar Foto/Video: Centrum Inox
- Advertisement -

Možda vam oznaka 316 LBA ne znači mnogo, ali kada je ugrađena u dimnjake i ograde tražene širom svijeta tada ćete se sigurno zapitati o čemu se radi. Ova priča započinje prije tridesetak godina kada je Zlatko Hanžek, radeći u tvrtki Limont, stekao veliko znanje i iskustvo koje je potom nadograđivao u inozemstvu da bi se prije godinu i pol vratio kući i u Selniku pokrenuo tvrtku Centrum Inox.

Specijalizirani za pružanje vrhunskih rješenja u industriji ograda i dimnjaka koriste najnoviju tehnologiju i najkvalitetnije materijale kako bi u potpunosti ispunili očekivanja i zahtjeve svojih klijenata.

– Surađujući s partnerima širom svijeta uvijek sam težio stvaranju najboljih proizvoda i usluga na tržištu. Zbog toga su unutarnje stijenke naših dimnjaka izrađene od nehrđajućeg čelika 316 LBA koji primjenjujemo i u proizvodnji ograda, jer su njegove karakteristike jednostavno nenadmašne. Jednako tako prednjačimo i u inovativnosti, sigurnosti i sofisticiranoj eleganciji što potvrđuje i naša referentna lista na kojoj se nalaze kupci iz SAD-a, Argentine, Italije, Njemačke, Turske i brojnih drugih zemalja. Velika mi je želja bila ponuditi takve proizvode i na hrvatskom tržištu i raduju me vrlo pozitivne reakcije domaćih kupaca, govori nam direktor Centrum Inoxa.

Hanžek s ponosom ističe da za sve proizvode posjeduju vodeće europske CE certifikate te za njih odobravaju višegodišnja jamstva. Zasada imaju skladište u centru Ludbrega, a s vremenom planiraju u Hrvatskoj pokrenuti i dio proizvodnje. Na domaćem zadržali su najvišu kvalitetu koja krasi sve njihove proizvode diljem svijeta, a cijene svojih proizvoda prilagodili naših kupaca.

Proizvodnja dimnjaka i dimovodnih elemenata prilagođena je za sve vrste ogrjeva s upotrebom materijala koji ne dozvoljavaju bilo kakav gubitak energije. Nehrđajući čelik koji koriste otporan je na koroziju i vanjske utjecaje te dugoročno rješenje s vijekom trajanja 40-50 godina. Maksimalna je pažnja posvećena i sigurnosti, jer su njihovi inox dimnjaci konstruirani na način koji osigurava optimalnu ventilaciju, sprječavajući nakupljanje opasnih plinova i eliminirajući rizik od požara. Važno je i da se radi o proizvodima ugodnim oku u kojima su funkcionalnost, moderna estetika i elegancija povezani u skladnu cjelinu.

Izrađeni od 100 posto reciklirajućih materijala dimnjaci Centrum Inoxa doprinose očuvanju okoliša, a uz moguću montažu možete ih i sami ugraditi slijedeći jasne upute koje ćete dobiti. Uz minimalno održavanje ovi će dimnjaci uvijek izgledati besprijekorno.

Sve nabrojeno vrijedi i za njihove ograde. Suvremenog su dizajna i savršeno oblikovane kako bi istakle estetiku vašeg okoliša, a mogu biti prilagođene specifičnim zahtjevima kupca čime ćete dobiti ogradu koja odražava vaš osobni stil. Elektrostatički su obrađene zbog čega sprječavaju zadržavanje vode i izrađene od materijala koji ne mijenjaju svoj kemijski sastav što onemogućava hrđanje.

Možete ih dobiti u kompletnim mjerama, uz osiguranu montažu s nosivim stupovima i garanciju od 20 godina. S obzirom na njihove osobine i otpornost na vanjske utjecaje trajnost im je zajamčena kako na kontinentu, tako i u morskim uvjetima.

U proizvodnom programu Centrum Inoxa su i klupice, svjetla za označavanje pješačkih prijelaza, kao i bešumni podovi za industriju ili urede konstruirani od podnih ploča koje ne odzvanjaju, pa se u takvom prostoru ne čuje čak ni zvuk koraka.

Centrum Inox je firma svjetske reputacije koju žele potvrditi i na domaćem tržištu, pa im se obratite s punim povjerenjem putem telefona 098-379-375 ili više informacija potražite na njihovoj web adresi: centruminox.hr.

0 R

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još