SPORTSKI IZAZOV UZ DRAVU

Bruno Škrinjarić i Kristina Koter pobjednici su 3. BEREK kros duatlona!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Marko Kiš, Ivan Andjel
- Advertisement -

U nedjelju, 26. lipnja 2022. godine, u blizini Preloga, između starog toka rijeke Drave i derivacijskog kanala HE Čakovec, održao se 3. BEREK kros duatlon. Riječ je o atraktivnoj utrci koja uključuje vožnju biciklom i trčanje uz prekrasan krajolik uz rijeku Dravu, po šljunčanim puteljcima i šumskim stazama.

Natjecatelji su imali tri zadatka: prvi: 4 km trčanja, drugi vožnja biciklom po uređenoj šljunčanoj cesti do HE Čakovec i to dva kruga, sve zajedno 19 km prašnjavog zadovoljstva, te treći: ponovno trčanje, ovaj put 2,3 km.

Pobjednici u muškoj kategoriji Patrik Bogović, Bruno Škrinjarić i Enis Brkić

Na ovaj sportski izazov prijavilo se ukupno 57 kandidata, a najbolje rezultate u ukupnom poretku u muškoj kategoriji postigli su Bruno Škrinjarić (TK Maksimir), koji je otrčao i odvozio rute za 1:01:13, a iza njega Patrik Bogović (S-Color Varaždin) i Enis Brkić (TK Zrinski), a u ženskoj kategoriji s vremenom od 1:17:28 bila je najbolja Kristina Koter (Ocean Orshidc Cycling team), a za njom Tihana Miharić (individual.) i Martina Jankulija (BK Prelog).

Pobjednici u ženskoj kategoriji Kristina Koter, Tihana Moharić i Martina Jankulija

Organizator događanja bio je Biciklistički klub Prelog, a generali pokrovitelji: Zajednica sportskih udruga grada Preloga, Huni bike shop, Trgovina Mihalec, DG Sport, Hilding Anders Hespo i Turistička zajednica Grada Preloga. Organizatori su im zahvalili od srca, kao i mnogobrojnim sponzorima tombola.

Ugodna atmosfera, dobro društvo i fina hrana nizu izostali, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji. Sve fotografije i rezultate pogledajte na Facebook stranici BK Preloga ovdje.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još