ŽENSKI NOGOMETNI KLUB KATARINA ZRINSKI ČAKOVEC

BIT ĆE OPASNO: Zrinski protiv Frankopana u nedjelju u Orehovici!

Ženski nogometni klub Katarina Zrinski nastavlja sa proljetnim prvenstvom seniorki u borbi za prvaka u najtežoj drugoligaškoj „A“ SKUPINI u kojoj su gotovo 3 bivša prvoligaša ŽNK RIJEKA, ŽNK PREGRADA te Čakovečke Zrinskice, koje su dosad u natjecateljskom jesenskom prvenstvu neporažene.

Tako u nedjelju dolaze u Orehovicu na stadion NK CROATIA gdje će igrati protiv ŽNK Frankopan iz Siska. Utakmica počinje u 15 sati, gdje će pravo stanje i snagu klubovi odmjeriti na terenu.

Od predsjednika ŽNK KATARINA ZRINSKI iz Čakova, Ivana Mezge, saznali smo da im je ovih dana pristiglo i novo pojačanje: jedna igračica iz Japana. Dobro je i to da klub nakon prošlogodišnjeg isključenja iz prve lige, a zbog nedostatka mlađih triju kategorija djevojčica, kako HNS propisuje, klub nije napustila gotovo nijedna standardna igračica seniorki. To ulijeva nada za daljnji nastavak održivosti kluba uz određenu konsolidaciju i dodatne napore.

Unatoč svim tim dugogodišnjim poteškočama, klub se uspio održati kao prepoznatljivi „brand“ na nacionalnoj razini, a nadaju se da će i nadalje uz podršku Županije, grada Čakovca, te sponzora i ljubitelja ovog profinjenog sporta, ženskog nogometa, nastaviti sa takvom tradicijom – kaže Ivan Mezga, koji ulaže velike napore da Ženski nogometni klub Katarina Zrinska, ne samo održi na životu, nego i da ga značajnije afirmira u hrvatskim okvirima.

Najnovije vijesti

Pročitajte više