OBITELJSKA BICIKLIJADA 16. LISTOPADA U GORIČANU

Biciklima od Šuderice do izletišta Zelengaj, uz pizze, jahanje konja, igre…

Povodom Europskog tjedna kretanja, udruga sportske rekreacije „Sport za Sve“ iz Goričana i Općina Goričan pozivaju na obiteljsku biciklijadu i igre za sve uzraste u subotu, 16. listopada 2021. godine u Goričanu.

Okupljanje je previđeno u 13.30 sati na Šuderici u Goričanu, nakon čega se oko 14 sati biciklima vozi preko Črnog mosta do popularnog izletišta Zelengaj.

U izletištu Zelengaj, koji je generalni sponzor događaja, očekuje vas bogat program, koji uključuje igre za djecu i odrasle i jahanje konja za djecu od 15 sati, te pizze i sokove za mališane i grah za one koji se osjećaju odraslijima od 16 sati, te na koncu party za obitelj od 17 sati.

Naravno, posjetitelji će moći uživati i u pečenim kestenima, a dodijelit će se i posebne nagrade za najmlađeg i najstarijeg sudionika biciklijade.

– Ostavite doma avione, helikoptere, rakete, svemirske brodove i dođimo do izletišta Zelengaj beciklinom, a može i cipelcugom – istaknuto je na plakatu za Biciklijadu.

Ugodno druženje uz dobru zabavu je garantirano, a organizatori napominju da se u slučaju lošeg vremena biciklijada odgađa za sljedeću subotu, 23. listopada 2021. godine.

Najnovije vijesti

Pročitajte više