NAJVAŽNIJI SUPUTNIK SVAKOG PUTOVANJA

Bezbrižno putovanje osigurava dobro putno osiguranje

Autor: Merkur osiguranje Foto/Video: Merkur osiguranje
- Advertisement -

Euforija ugovaranja novog putovanja često zna učiniti da zaboravimo na sve one, manje uzbudljive, ali jednako važne, stavke koje je potrebno riješiti prije finalnog zatvaranja kofera i polaska na željenu destinaciju. Jedna od tih stavki svakako je putno zdravstveno osiguranje za koje možemo reći da je, uz dokumente i novčanik, najvažnija stvar koja vam je potrebna na putu. 

Strah od otkazivanja putovanja, gubitka prtljage i razboljenja u stranoj državi mogu pokvariti, ili staviti u drugi plan, pozitivno uzbuđenje zbog novog putovanja. Na putovanju se mnogo toga može zakomplicirati, kao što je na primjer iznenadno oboljenje ili neki oblik nesreće. Tijekom zimskih mjeseci mnogi će možda po prvi put stati na skije što, nerijetko, rezultira težim ili lakšim ozljedama. Takve neplanirane poteškoće mogu pokvariti i najbolja putovanja, naročito ako se nesreća dogodi u inozemstvu. I dok su, unatoč svim mjerama opreza, nesreće često izvan naše kontrole, ono što jeste u našim rukama je način riješavanja problema ukoliko oni nastanu. 

Ugovaranjem putnog zdravstvenog osiguranja možda niste onemogućili mogućnost da do nesreće dođe, ali ste se pobrinuli da u tom slučaju brzo i jednostavno riješite svaku popratnu poteškoću te nesreće. Merkurovo putno zdravstveno osiguranje tako obuhvaća pokriće za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja za vrijeme privremenog boravka u inozemstvu. Osiguranje pokriva i neophodni transport u Republiku Hrvatsku (tzv. repatrijacija) zbog potrebe navedenog medicinskog tretmana. Merkurova polica putnog zdravstvenog osiguranja uključuje bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka, a kako bi klijentima pružena usluga bila što ažurnija, na raspolaganju im je SOS telefon. 

A kako bi sve navedno klijentima bilo što pristupačnije, Merkur osiguranje pripremilo je posebnu ponudu – popust od 50% za policu godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja! Svi oni koji ugovore Merkur godišnje putno zdravstveno osiguranje putem webshopa od 1.2. do 31.3.2024. bezbrižno mogu putovati već od 37 EUR, odnosno 45 EUR, ovisno o ugovorenom pokriću od 38.500 EUR ili 50.000 EUR.* Briga oko putovanja svedena je na minimum, a sigurnost zajamčena. 

Merkurova polica putnog zdravstvenog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu, a ukoliko ugovarate godišnje putno, osiguran vam je neograničeni broj putovanja tijekom godine (uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 28 dana).

Nakon svih pripremnih koraka jedino potrebno je opustiti se, odabrati željenu destinaciju i uživati u novim avanturama. Uz promotivnu akciju putnog zdravstvenog osiguranja, sigurnost na putovanju je zajamčena.

* Navedene cijene Merkur godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja odnose se na osobe do 60 godina koje se ne bave profesionalno sportom.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Novi Feromont d.o.o. zapošljava nove djelatnike!

Novi Feromont d.o.o., jedna od tvrtki za najdužom tradicijom u...

Dvodnevna Fešta u Unplugged Baru povodom Eura 2024

Unplugged Bar Čakovec organizira dvodnevni dernek uz prijenos utakmice...