OVO TREBA VIDJETI

Bajkoviti vidikovac na Mađerkinom bregu

Autor: Stjepan Mesarić Foto/Video: Stjepan Mesarić
- Advertisement -

Ako iz bilo kojeg razloga još niste odredili gdje će te ispratiti Staru i dočekati Novu godinu mi vam preporučujemo da vam to bude Mađerkin breg ponad Štrigove i njegov Vidikovac koji za ovu prigodu bajkovito izgled i to se jednostavno mora vidjeti i živjeti.

Direktorica štrigovske Turističke zajednice Ivana Kelner Tkalčec sve vas i nas poziva na Mađerkin breg gdje ničega neće nedostajati, a ljepote će biti u izobilju.

– Okupljanje na Mađerkinom bregu započinje večeras u 21 sat, a kada se ljudi okupe započeti će prigodan program obilježavanja povijesnog događaja, a to je ulazak naše Hrvatske u Shengen, a potom i ulazak u 2023. godinu. To će biti spektakl za pamćenje. Svi koji večeras dođu na Mađerkin breg čeka i zagrijani šator i obilna ponuda međimurskih jela i međimurskih vina.

Ulaz na vidikovac tijekom Stare godine je besplatan a bit će tu veliki vatromet, a točno u ponoć čaša međimurskih pjenušaca, kaže direktorica Ivana i poziva sve ljude dobre volje da dođu i prepuste se bajkovitoj noći. I mi velimo, dođite i sigurno požaliti nećete, a na slikama se vidi samo djelić onoga na vidikovcu.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Zavirite u sedamnaesto izdanje glasila Perivoj Zrinski news

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode predstavlja...

Dijelu građana rastu plaće, dobivat će više od 10.000 kuna

Plaća svih učitelja i profesora u školi bit će...

Zapušteni vinogradi i okućnice veliki su problem

Krajem tjedna biti će održana sjednica Općinskog vijeća Štrigove,...