JOŠ JEDNA TURISTIČKA NOVOST

Autobusom po zanimljivim međimurskim destinacijama

Početak Porcijunkulova 2021. sutra će biti iskorišten za predstavljanje još jednog zanimljivog turističkog sadržaja. Naime, iz Međimurske županije najavljuju da će se u petak, 30. srpnja s početkom u 18:30 sati u Čakovcu na Trgu Republike (ispred zgrade Doma sindikata) održati predstavljanje sustava destinacijskog autobusnog prijevoza pod nazivom „Hop on – Hop off Bus Međimurje u pokretu“.

Program predstavljanja će sadržavati konferenciju za medije, show program pod vodstvom poznatog TV voditelja Mirka Fodora koji će intervjuirati sve partnere u projektu, zajedničko fotografiranje ispred brendiranog „Hop on – Hop off autobusa“, podjelu promotivnih letaka i prigodnih poklona, nagradnu igru te glazbeni program.

Ovaj projekt podržava i Turistička zajednica Međimurske županije iz koje pozivaju sve zainteresirane da se svakako ubace u ovu kružnu turu i otkriju čarobnu povijesnu ostavštinu, prirodna i enogastronomska bogatstva te kulturna dobra Međimurja! Ruta će za početak voziti po gornjem Međimurju, startna točka biti će u Termama Sveti Martin i obilaziti će se Skelarska hiža, Med dvemi vodami – Centar za posjetitelja Križovec, Ekomuzej ‘Međimurje malo’ u Palači međimurskog turizma, Castellum – business@city break hotel, Restoran Stari grad Čakovec i Riznica Međimurja. Na povratku prema početnoj točki prolaziti će se pokraj izletišta i restorana Međimurski dvori, Vina Cmrečnjak te centra Štrigove.

Najnovije vijesti

Pročitajte više