FOTO Skupština u znaku zaslužnih: Gradit će novo spremište

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Jučer su pripadnici DVD Donji Mihaljevec  održali 96. godišnju izvještajnu skupštinu. Na njoj su svoja izvješća podnijeli  predsjednik Upravnog odbora Zdravko Kranjec,  zapovjednik  Božidar Vlah  i blagajnik Dejan Kočiš.

U izvješću Upravnog odbora je bilo spomenuto, da  sve što se radilo lani, s obzirom na pandemiju, bilo je svega nekoliko sastanaka i radnih akcija. U izvješću zapovjednika bilo je rečeno da su vatrogasci  sudjelovali po prvi puta s tri ekipe na natjecanju sprežnim špricama u Svetoj Mariji i prvi puta su  imali žensku ekipu kao i jedino natjecanje djece koje je održano u Čakovcu i gdje su  sa obje ekipe (muška i ženska) osvojili prva mjesta.U izvješću blagajnika  istaknuto je stanje blagajne koja je „teška” 100.000 kuna uz napomenu da će se krenuti k u pribavljanje dokumentacije i čišćenja terena za izgradnju novog vatrogasnog spremišta.

U svečarskom dijelu sjednice su podijeljene diplome za položena zvanja. Ela Igrec (vatrogasac prve klase), Sanja Komorski, Oksana Poljak, Marko Bartolic i Filip Vlah (vatrogasac).

Na skupštini je od gostiju bila načelnica Općine Sveta Marija  Đurdica Slamek i predstavnik VZMŽ Dragutin Glad

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još