Zašto više nema Vajdine špekarice i safalade?

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Od prvog dana pojavljivanja portala medjimurski.hr pozvali smo naše čitatelje da sudjeluju u kreiranju sadržaja svojim prijedlozima i pitanjima. Tim povodom primili smo i upit čitatelja Rudolfa Novaka iz Nedelišća zašto se u Vajdinim prodavaonicama više ne može kupiti (Vajdina) špekarica i safalada? Bio sam naučen na njih i cijeni njihovu kvalitetu, kao i kvalitetu svih ostalih Vajdinih mesnih proizvoda, koje od najranije mladosti kupujem isključivo u Vajdi, objašnjava Novak.

Pitanje smo proslijedili gospodinu Alenu Kajmoviću, predsjedniku Uprave Mesne industrije Vajda u Čakovcu, i evo što je odgovorio:

“Hvala i vama i vašim čitateljima na javljanju i interesu za Vajdine proizvode. Što se tiče upita moram naglasiti kako u Mesnoj industriji Vajda neprestano razvijamo i prilagođavamo asortiman proizvoda kako bismo odgovorili na želje i potrebe naših potrošača, koje se trudimo kontinuirano osluškivati i jednako tako uvažavati. U skladu s tim događa se i da pojedini proizvodi više nisu dostupni, s čime neki možda i nisu zadovoljni, ali smo uvjereni kako u našoj bogatoj ponudi svatko može pronaći nešto novo za sebe.

Naš asortiman širok i raznolik, pa vjerujem i kako ćete se složiti sa mnom da je Vajdinim proizvodima zajednička vrhunska kvaliteta, strogo kontroliran proizvodni proces i okus stoljetne tradicije koji u Vajdi s ponosom njegujemo”, odgovorio je Alen Kajmović.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još