Policija obećala pojačane kontrole i sigurniji život

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U općinskim prostorijama Donjeg Vidovca danas (utorak) održan je sastanak kojem je domaćica bila načelnica Općine Bojana Petrić, a gosti su bili predstavnici PP Prelog, načelnik Zdravko Kolarić, kontakt policajac Davor Igrec te zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec.

Tema sastanka bila je vezana uz sigurnost življenja u mjestu, konkretnije učestale provale na mjesnom području i sama sigurnost mještana Donjeg Vidovca.

Zbog navedenog, PP Prelog povećat će prisutnost policijskih službenika na području naselja Donji Vidovec i susjednih općina što će doprinjeti poboljšanju stanja sigurnosti, jedno je od policijskih obećanja.

Govorilo se i o statistici kaznenih djela na općinskom području u 2021. i 2020. godini. Statistika govori kako je u 2021. zabilježeno ukupno 20 kaznenih djela, dok je u 2020. zabilježeno 10 kaznenih djela više.

PP Prelog u mjesecu siječnju 2022. godine uspješno je razriješila više kaznenih djela koja su se dogodila u zadnjih nekoliko mjeseci na općinskom području i prema počiniteljima poduzela određene mjere.

Ovim putem zamolili su sve mještane da surađuju s policijom i svojim opažanjima i saznanjima pomognu u sprječavanju te razrješenju kaznenih djela.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još