U Pribislavcu ruinirano igralište u Nazorovoj, popravci započeli jučer

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Foto kritika jednog našeg čitatelja ovog puta nas vodi na dječje igralište u Pribislavcu koje se nalazi na kraju ulice Vladimira Nazora.

Klupa za sjedenje je potrgana, pješčanika na kraju tobogana nema već dvije godine, na igralištu nema nijedne kante za smeće, a igrala su neadekvatno ofarbana, nabraja naš čitatelj i kaže da nakon odlaska prethodnog komunalnog redara u mirovinu novi još uvijek nije izabran.

Kakvo je stanje na igralištu pogledajte u galeriji.

Jučer smo se osobno otišli uvjeriti kakva je situacija i naišli na grupu radnika, predvođenih Zoranom Juričanom, koji su upravo započeli popravljati oštećenja.

-Već ranije smo planirali radove ovdje i vjerujem da ćemo sve dovesti u red slijedeći tjedan. Treba pofarbati i pričekati da se osuši, a istovremeno popravljamo oštećene klupe i sve što je potrebno, kaže Juričan koji kaže da je kod prijašnjeg bojanja korišten krivi razrjeđivač, pa je došlo do problema.

-Na ovakvim radovima ponekad sudjeluju dečki koji tu dođu silom prilika, sudskom odlukom na rad za opće dobro, tako da ne ispadne uvijek kako treba. Otkako je g. Braniša otišao u mirovinu ja sam, kao komunalni radnik, preuzeo i dio njegovih poslova, pa se ponekad desi da me zovu na više mjesta istovremeno. Unatoč tome što imam dovoljno znanja i iskustva, jer ovo radim već 17 godina, u takvim okolnostima ne mogu uvijek nadzirati baš sve što se i kako radi. Fotografije koje ste dobili usmjerene su na detalje i slikano je ono, da tako kažem, što se moralo, iako se ne radi o tako velikim oštećenjima,  smatra Juričan koji ne zna kada će biti zaposlen novi komunalni redar.

-Prijašnji komunalni redar otišao je u lipnju prošle godine i otada su provedena dva natječaja. Nažalost, nijedan nije bio uspješan, jer je prijavljeni kandidat odustao. Sada je treći u tijeku i vidjet ćemo kako će to završiti, rekao je Juričan.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Električne energije 8. svibnja neće biti u Palinovcu i Strahonincu

Iz HEP-a javljaju da 8. svibnja električne energije neće...

Bistro Funk treći put proglašen najboljom kućicom Burger Weekenda

Treću godinu zaredom najboljim burgerom čakovečkog Burger Weekenda može...

Pjevački zbor Josip Štolcer Slavenski osvojio još jedno zlato

Članovi Pjevačkog zbora Josip Štolcer Slavenski se s 17....

Slavili su svog zaštitnika Svetog Florijana

Sveti Florijan zaštitnik je vatrogasaca, a njegov se lik...