ODLIČNA RIBA NA MARINI

Ako nisi probao ribu kod Kedera – jesi li uopće bio na preloškoj Marini?

Autor: Alen Fuš Foto/Video: Miroslava Novak Hranjec/Keder
- Advertisement -

Svi koji dolaze na prelošku Marinu znaju jedno: gladni od tamo ne odlaze. Za to je zaslužna neumorna i uvijek nasmijana kuharska ekipa iz Kedera, koja već godinama sprema riblje specijalitete zbog kojih se dolazi – i vraća.

Na čelu ekipe je gazda Vlado Sabolić, uz kojeg vrijedno rade Terezija Sabolić, Dijana Kalšan i Sven Novak – kvartet koji zna sve tajne dobre dravske ribe. Njihova ponuda mami i mirisom i okusom – od lignji, paplina, šarana, soma i smuđa, pa sve do neodoljivog specijaliteta kuće: čipsa od šarana, koji je must-try svakog posjetitelja. Naravno ima i ponude za mesoljupce.

“Mi kuhamo s veseljem, a to ljudi osjete”, kaže Dijana dok u pozadini pucketaju roštilji i friteze. I stvarno – redovi ispred Kedera to potvrđuju.

Radno vrijeme im je petkom od 10 sati, a subotom i nedjeljom od 11 sati.

Tko još nije probao njihova jela, neka to odmah ispravi. Jer kod Kedera se ne jede samo riba – tamo se uživa.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još