Čeka vas poseban filmski vikend u Centru za kulturu „Rudar“

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Od početka rujna u sklopu projekta Cross Cultural Tool Kit pod identifikacijskim brojem HUHR/1901/3.1.2/0159 u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću održavaju se za građane besplatne filmske projekcije najaktualnijih filmskih naslova. Posljednji vikend u listopadu bit će poseban i umjesto uobičajena dva filma, na rasporedu će biti tri.

            U subotu, 30. listopada, u 20:00 sati prikazat će se najuspješniji film od početka covid pandemije, nastavak sage o agentu 007, Za smrt nema vremena. U nedjeljnom terminu rezerviranom za najmlađe, u 17:00 sati prikazat će se najnovija animirana poslastica 100% vuk . Kako je u nedjelju ujedno i Noć vještica, u večernjem terminu, u 20:00 sati prikazat će se i horror film Duhovi tame.

Informacije o svim filmovima i trailere možete pronaći i na stranicama Centra za kulturu – https://czk-rudar.hr/ .

Kao što je napomenuto, upad na sve projekcije je besplatan, covid potvrda nije potrebna, a blagajna počinje s radom sat vremena prije početka prikazivanja. Mole se gledatelji da poštuju epidemiološke mjere i u dvoranu uđu nešto prije početka projekcije kako bi se izbjegle gužve.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još