Bespovratna sredstva za povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća PROMMING d.o.o.

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

PROMMING d.o.o. iz Čakovca uspješno privodi kraju projekt „Povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća PROMMING“ u sklopu Poziva „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“. U sklopu navedenog Poziva sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, za projekt ukupne vrijednosti 23.668.469,24 HRK odobreno je ukupno 6.654.625,00 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u lipnju 2018. godine, a isti obuhvaća ulaganje u nabavu novih strojeva i opreme za proizvodnju skladišne, trgovačke i ostale opreme kojima će uvelike doprinjeti modernizaciji proizvodnje, povećanju tehnološke spremnosti i konkurentnosti poduzeća. U sklopu projekta poduzeće je sudjelovalo na sajmu EUROSHOP u Njemačkoj, a do kraja provedbe projekta će provesti i usavršavanje za dva djelatnika/ce kako bi se povećala učinkovitost u dijelu tehničke pripreme projekta. Realizacijom Projekta, poduzeće će povećati svoju konkurentnost, proizvodne kapacitete, ostvarit će porast prihoda i izvoza te će zaposliti 18 novih djelatnika.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden unutar planiranog proračuna projekta te planiranog vremenskog razdoblja u suradnji s timom Finesa Consultings.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća PROMMING d.o.o.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još