I dok članovi LD “Srnjak” Macinec dokazano pripremaju najbolju paštetu od fazana, dotle su lovci Lovačkog društva “Fazan” iz Nedelišća nenadmašmi u spravljanju paštete od srnećeg mesa. Zapravo to radi njihova kuharska ekipa na čelu s nezamjenjivim Damirom Medvedom.

Predsjednik LD “Fazan” Zvonimir Hlebec, tajnik Goran Želežnjak i lovnik Vladimir Branilović doista su se “štimali” kad su brojni gosti navalili kušati njihovu paštetu od srne. Pet-šest lovačkih aktivista neumorno je nekoliko sati mazalo na kruh više od 10 kilograma paštete, kako bi zadovoljili sve potrebe onih koji su stajali u redu. Ne da je sve otišlo, nego se tražila i kriška više.

Lovce za pultom brojni posjetitelji pitali su za recept kako se priprema pašteta od srnećeg mesa. No, nitko “nije znao” odgovor, a glavni kuhar Damir Medved nije bio nazočan jer je prehlađen ležao kod kuće.
Ako ga udobrovoljimo da otkrije tajnu pripreme paštete, rado ćemo vam je prenijeti.
Dotle, dobar tek!