Zanimljivom radionicom započelo obilježavanje Dana europske baštine 2021. godine

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U srijedu, 15. rujna, Knjižnica i čitaonica Grada Preloga te Turistička zajednica Grada Preloga započele su s obilježavanjem Dana europske baštine, odličnom radionicom na kojoj se mogla čuti priča o Pesjaneku koju su za osmislila djeca iz odgojno-obrazovne skupine Leptirići iz DV Fijolica Prelog. Uz priču je Knjižnica i čitaonica dobila i veliku ilustraciju Pesjaneka pa se za uzvrat djeci ponudilo bojanke, slagalice i igru memory s likovima različitih čudovišta iz bajki i naravno – pesjaneka!

U srijedu, 15. rujna, službeno je započeo i likovni natječaj na temu Pesjanek iz mašte te se pozivaju učenici osnovnih i srednjih škola da sudjeluju slanjem svojih likovnih radova do 28. rujna na adresu Knjižnice i čitaonice Grada Preloga.

Mogu se osvojiti vrijedne nagrade poput poklon bonova za školski pribor i izlazak s prijateljima ili obitelji na pizzu, a svi će pristigli radovi biti objavljeni u virtualnoj izložbi na stranicama Knjižnice i čitaonice Grada Preloga. Više o natječaju možete saznati na stranicama Grada Preloga.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Bistro Funk treći put proglašen najboljom kućicom Burger Weekenda

Treću godinu zaredom najboljim burgerom čakovečkog Burger Weekenda može...

Pjevački zbor Josip Štolcer Slavenski osvojio još jedno zlato

Članovi Pjevačkog zbora Josip Štolcer Slavenski se s 17....

Slavili su svog zaštitnika Svetog Florijana

Sveti Florijan zaštitnik je vatrogasaca, a njegov se lik...

Dar “Prijatelja kluba” NK Graničaru Kotoriba

U petak je grupa navijača i simpatizera NK Graničar Kotoriba...