GRAD PRELOG

Potpisani ugovori o dodjeli financijskih sredstava u okviru natječaja Zajednice sportskih udruga

Autor: Grad Prelog Foto/Video: Grad Prelog/Studio VIPRO
- Advertisement -

Zajednica sportskih udruga Grada Preloga je početkom 2024. godine raspisala Natječaj za financiranje javnih potreba u sportu Grada Preloga u 2024. godini. Zainteresirane sportske udruge mogle su se javiti svojim prijavama kroz nekoliko prioritetnih područja: redovna sportska djelatnost sportskih klubova i udruga, sportske manifestacije, prijevoz sportaša na sportska natjecanja te najam dvorana za treninge i sportska natjecanja.

Na temelju pristiglih prijava, koje zadovoljavaju uvjete natječaja, donesena je odluka o dodjeli financijskih sredstava. Ukupan iznos financijskih sredstava za raspodjelu temeljem  javnog natječaja za financiranje javnih potreba u sportu u 2024. godini, iznosi 150.000,00 eura. Temeljem  javnog natječaja za financiranje javnih potreba u sportu u 2024. godini, raspoređeno je 147.900,00 eura.

Udruge kojima su sredstva odobrena, u utorak 26. ožujka potpisale su Ugovor o dodjeli financijskih sredstava kojim se definira iznos, uvjeti i način korištenja dobivenih sredstava. Ugovore su predstavnici udruga potpisali sa predsjednikom Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejanom Naranđom, koji je svim sportašima zaželio puno uspjeha u njihovom radu. 

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Međimurska policija odlučila izaći u susret zaboravnim vozačima

Na području Međimurja trenutačno je gotovo dvije tisuće vozača...

Prepoznavanje palijativnih bolesnika je obveza svih nas

1. Nacionalni dan palijativne skrbi pod motom „Prepoznavanje palijativnih bolesnika...

Župan Međimurske županije proglasio prirodnu nepogodu zbog mraza za grad Mursko Središće i općinu Štrigova

Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je prirodnu nepogodu od mraza za grad Mursko...