KAO PRAVI MEĐIMUREC

Zlatko Kovač iz Nedelišća goste u ‘Večeri za 5’ dočekao uz meso iz tiblice, međimursku gibanicu i živu glazbu!

Autor: RTL/Hana Batcha Frančić Foto/Video: RTL
- Advertisement -

Večeras u TV showu „Večera za 5“ RTL-a svoje protukandidate – Marija Kostela iz Donjeg Mihaljevca te Dunju Suhanek, Dinka Šimenca i Ivanu Baturić Makovac – ugostio je poduzetnik iz Nedelišća Zlatko Kovač (64).

Zlatko se u emisiju prijavio zbog dobre zabave, a uz brojne aktivnosti, on i predsjednik udruge ‘Hrastinka’ i biker. Uza sve, posjeduje i ranč s ovcama. Ljubitelj je ribljih jela te preferira mediteransku kuhinju. Često mu se, ipak, na tanjuru nađu i mesna jela. U životu su mu najvažnija djeca i unučad.

Ekipu je dočekao kao pravi Međimurec, uz prigodne aperitive, sjajne međimurske specijalitete i živu glazbu. Ipak, nije uspio zadiviti svoje goste kao što je to pošlo za rukom Dunji prethodne večeri. Za svoju večeru osvojio je 35 bodova. Jedinu desetku dobio je od Dunje, od Marija je dobio devetku zbog slabo posoljenog glavnog jela, a od Ivane i Dinka je dobio osmice.

– Bilo je sve ok, ali nije bilo kao kod Dunje, domaćin je bio suzdržaniji, mislim da je to osmica. Konobar je bio simpatičan, profesionalan, odradio je svoj posao na nivou – rekao je Dinko.

– Aperitiv na brodu je bio lijepo iznenađenje, probala sam božićni aperitiv i bio je jako fin – zaključila je Ivana.

Za predjelo, Zlatko je servirao ‘Seljački specijalitet’, meso iz tibice.

– Nije mi se svidjelo što je konobar poslužio – komentirao je Međimurec Mario činjenicu da ih je poslužio Marijan, a ne domaćin.

– Okus predjela je bio u redu, samo što mi je meso bilo pomalo slano – komentirala je Ivana. Mariju je, s druge strane meso bilo odlično zasoljeno, a sve ostalo bilo mu je, kaže, slabo.

– Nisam obožavatelj jezika, meso iz tiblice je bilo super, zadovoljan sam – zaključio je Dinko.

Za glavno jelo servirao je ‘Šarenilo u kaputu’, teleća roladu punjena mrkvom i keljom te punjene jastučiće i umak od šljiva.

– Izgled glavnog jela bio je solidan, no salata i ta mrkvica, salata mi nije odgovarala – komentirala je Ivana iskreno.

– Ravioli su mi bili malo bezukusni – dodao je Dinko, a složio se i Mario.

– Teletina fino mekana, pečena, top – pohvalila je, pak, meso Dunja.

Za kraj, Zlatko je servirao desert ‘Oblizek’, tradicionalnu međimursku gibanicu, koja je oduševila protukandidate.

– Gibanica je bila lijepo servirana, pogotovo s ribizlom i kupinama – komentirala je Ivana.

– Lijepo je izgledalo – dodao je Dinko.

Ekipa je pohvalila desert, no primijetili su i da je domaćin cijele večeri bio tiši nego inače. Tišini unatoč, večer je prošla u ugodnom i lijepom tonu, a ekipu je Zlatko razveselio i prigodnim poklonima te živom glazbom, tamburaškim sastavom Vragolani.

– Bio je malo možda umoran ili u tremi, možda sam očekivala da će biti veseliji, ali možda je večeras takav dan – zaključila je Ivana.

No, Zlatko se ipak razveselio kad su zasvirali ‘Vragolani’, koji su se pobrinuli za odličnu završnicu.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još