NEDELIŠĆE

‘Malo zajtreka, a onda dale na posel!’

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: medjimurski.hr
- Advertisement -

Načelnik općine Nedelišće Nikola Novak tijekom studenog 2023. godine najavio je početak rekonstrukcije sjeverne strane pješačke staze u Čakovečkoj ulici, a radovi su započeli 6. studenog 2023. godine.

Do današnjeg dana, rekonstrukcija je uvelike napredovala, a desetak radnika radi na dionici ceste nasuprot groblju, dok će se radovi u sljedećim tjednima protezati od Trga Republike do Ulice Matije Gupca. Tim će se projektom, istaknuo je načelnik Novak tada, riješiti pitanje odvodnje obornskih voda, a inače prometna ulica dobiti odgovarajuću široku pješačku stazu.

Na terenu danas unatoč niskim temperaturama u pojačanom sastavu radi oko deseta radnika, a kako bi radovi čiji je završetak najavljen krajem siječnja 2024. godine, bili završeni tijekom veljače. U tijeku je postavljanje tlakovca, ističu radnici koje smo zatekli na licu mjesta, a u međuvremenu se radna skupina okupila na kratku pauzu kako bi objedovala. Mrzlo je, ali nama ne smeta. Malo zajtreka, a onda dale na posel – rekao je jedan od njih.

Budući da smo ih zatekli u vrijeme ručka, svim našim čitateljima zaželjeli su dobar tek i produktivan ostatak dana, uz obećanje da će se potruditi da stanovništvo što prije prošeta novom stazom.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Ne propustite sutrašnju prvu samostalnu predstavu Enisa Bešlagića u Centru za kulturu Čakovec!

Enis Bešlagić, kazališni i televizijski glumac te prepoznatljivo regionalno...

Sutra u Čakovcu prva svibanjska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

GDCK Čakovec, u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijskom...

FOTO Čakovečki Centar za kulturu emotivno se oprostio od Vesne Makovec

Za jučerašnje prekrasno druženje Centar za kulturu Čakovec može...

VIDEO Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog održao koncert povodom Majčinog dana 

Tradicionalni koncert, prigodom Majčinog dana, priređuje Pjevački zbor Udruge...