Tin Hrgović: Škoro je postavio dobre temelje za daljnji rast Domovinskog pokreta

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Jučerašnja ostavka Miroslava Škore na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta odjeknula je kao veliko iznenađenje na političkoj sceni. U kuloarima se još uvijek nagađa što je Škoru navelo na ovakav potez, a već su se pojavile i neke špekulacije koje govore o određenim unutarstranačkim razmimoilaženjima, posebno između Škore i njegovog zamjenika te jednog od glavnih financijera stranke Maria Radića. Za kratki komentar ostavke Miroslava Škore zamolili smo i predsjednika Domovinskog pokreta Međimurske županije Tina Hrgovića.

-Domovinski pokret, kao što i samo ime govori, je pokret koji okuplja pojedince oko jasno određenih ideja i ciljeva. Hvala gospodinu Škori na svemu što je do sad napravio. Siguran sam da je postavio dobre temelje za daljnji rast Domovinskog pokreta kako bi konačno započeli promjene na bolje u našoj domovini Hrvatskoj, rekao je Hrgović.

Prema najavama iz stranke, od rujna do studenog Domovinski pokret će birati novo vodstvo i biti će zanimljivo vidjeti tko će preuzeti stranku i kojim će je smjerom dalje voditi.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Prepoznavanje palijativnih bolesnika je obveza svih nas

1. Nacionalni dan palijativne skrbi pod motom „Prepoznavanje palijativnih bolesnika...

Župan Međimurske županije proglasio prirodnu nepogodu zbog mraza za grad Mursko Središće i općinu Štrigova

Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je prirodnu nepogodu od mraza za grad Mursko...

Međimurski srednjoškolci pjevaju da bi Karla mogla ponovno trčati

Kako bi pomogli svojoj školskoj kolegici Karli Hergotić iz...