Mala Sofija uvijek je raspoložena za fotografiranje

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Željka Siladi, suvlasnica OPG-a Siladi iz Kotoribe, nam je podastrla fotografiju i neke podatke o ždrebici Sofiji koja „paradira“ njihovim dvorištem i rado se druži s domaćima i namjernicima.

–Jučer (nedjelja, 18.7.) je prošlo mjesec dana kako je rođena u našem OPG-u Siladi, kaže Željka i navodi podatke o roditeljima, a to su majka Sziszi, a otac Eko.

-Čistokrvno je ždrijebe Međimurskog konja i prvo rođeno takvo u ovoj godini. Trenutno najugroženija pasmina konja koju pokušavamo sačuvati. Raste kod nas na farmi uz “tetu” Zaru, devetogodišnju kobilu također pasmine Međimurskog konja. Vrlo je umiljata i živahna, a iako mala uvijek je raspoložena za slikanje. Nastojimo što više vremena provesti s njom, pogotovo djeca Gabriela i Greta, rekla je naša sugovornica.

Suprug Nikola kaže kako je, nakon dugog vremena, to prvo ždrijebe u Kotoribi.  Sofija se, s roditeljima, nalazi na obiteljskom imanju Siladijevih za koje kažu da je prava životinjska farma, jer se na njoj nalazi i dosta drugih životinja.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Mažoretkinje Kotoribe marljivo se pripremaju za državno prvenstvo

Uoči Državnog prvenstva Hrvatskog mažoret Saveza, Mažoretkinje Kotoribe marljivo...

Provmajska najga postavljena u Donjem Vidovcu

Povodom Praznika rada mještani ulice Maršala Tita u Donjem...

Tri županijske nagrade stigle u Mursko Središće!

Danas je gradonačelnik Dražen Srpak primio naše nagrađene sugrađane...