OGLAS ZA POSAO

Međimurske vode zapošljavaju vodoinstalatera vodoopskrbe i vodoinstalatera priključaka

Autor: Međimurske vode Foto/Video: Međimurske vode
- Advertisement -

Pozivaju se kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem – SSS/KV neovisno o programu obrazovanja (strukovne škole ili gimnazije), neovisno o stečenom radnom iskustvu (sa ili bez radnog iskustva) da podnesu zamolbu za radno mjesto u Međimurskim vodama ukoliko su spremni zadovoljiti sljedeće uvjete:

⦁ SSS/KV – uz prekvalifikaciju za vodoinstalatera, na trošak poslodavca
⦁ stjecanje vozačke dozvole – B kategorija, u roku od 12 mjeseci od zaposlenja, na trošak poslodavca,
⦁ stjecanje radnog iskustva na održavanju vodoopskrbnog sustava

Radna mjesta koja se popunjavaju temeljem ovog trajno otvorenog oglasa, ovisno o stečenom programu obrazovanja i radnom iskustvu su:

– Vodoinstalater vodoopskrbe
– Vodoinstalater priključaka

Radni odnos se zasniva na određeno vrijeme uz uvjet prekvalifikacije. Probni rok: 3 mjeseca

Rad se obavlja na području Međimurske županije.

Na ovaj trajno otvoreni oglas pozivaju se i kandidati koji zadovoljavaju uvjete SSS/KV vodoinstalater te će im se sukladno radnom iskustvu, znanju i osposobljenosti ponuditi radni odnos za radna mjesta Vodoinstalater vodoopskrbe, Vodoinstalater priključaka, Vodoinstalater vodoopskrbe – majstor, Vodoinstalater priključaka – majstor, uz uvjete:

– Vozačka dozvola: B kategorija
– Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme. Probni rok: 3 mjeseca
– Rad se obavlja na području Međimurske županije

Opis poslova i radnih zadataka Vodoinstalater vodoopskrbe:

Izvršava sve poslove održavanja sustava vodoopskrbe, preventivnog i korektivnog održavanja vodoopskrbne mreže i priključaka, poslove zamjene vodomjera, zamjene neispravnih fitinga i fazona, poslove ispiranja vodoopskrbne mreže itd., u vrijeme dežurstva organizira rad ekipe, održava vezu s vodocrpilištem te izvješćuje o odzračivanju, ispiranju, punjenju i većem kvaru sustava vodoopskrbe, obavlja rad na terenu u svim vremenskim uvjetima (kiša, snijeg, visoke ili niske temperature) kao i rad u vodi, obavlja rad i van redovnog radnog vremena, po pozivu nadređenih osoba, za radove koji se izvode na javnim površinama, a naročito na prometnicama prije početka obavezno osigurava postavljanje prometne signalizacije (vertikalne, svjetlosne).

Opis poslova i radnih zadataka Vodoinstalater priključaka:

Izvršava sve poslove za izvedbu priključka na vodoopskrbni i kanalizacijski sustav, radi na montaži priključaka vodoopskrbe i odvodnje, upravlja sa svim potrebnim alatima i strojevima kod izvođenja priključaka, radi na ručnom iskopu i zatrpavanju, za radove koji se izvode na javnim površinama, a naročito na prometnicama prije početka obavezno osigurava postavljanje prometne signalizacije (vertikalne, svjetlosne), kod zemljanih radova organizira iskolčenje podzemnih instalacija, obavlja rad na terenu u svim vremenskim uvjetima (kiša, snijeg, visoke ili niske temperature) kao i rad u vodi, obavlja rad i van redovnog radnog vremena, a po pozivu nadređenih osoba

Uvjeti prekvalifikacije na trošak poslodavca su: stjecanje uvjerenja o završenom obrazovanju za vodoinstalatera u zadanom roku te ostanak u radnom odnosu kod poslodavca tri godine od stjecanja uvjerenja o završenom obrazovanju za vodoinstalatera. Zadani rok završetka prekvalifikacije utvrditi će se po odlučivanju o razlikovnim i dopunskim ispitima, ovisno o tome koji predmeti se priznaju iz srednjoškolskog obrazovanja i koje obveze treba svladati u vezi programa prekvalifikacije.

Zamolbe s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostaviti na adresu: Međimurske vode d.o.o. Čakovec, Ul. Matice hrvatske 10, 40000 Čakovec ili na email: voda@medjimurske-vode.hr.

Kontaktirati će vas Opći i pravni poslovi te dogovoriti razgovor za posao, vaše ispunjavanje uvjeta za eventualnu prekvalifikaciju, dostavu potrebne dokumentacije itd. te savjetovanje o mogućim drugim radnim mjestima za koje ispunjavate uvjete i planiranom raspisivanju javnih natječaja.

U skladu s politikom zaštite osobnih podataka Međimurskih voda d.o.o. sva zaprimljena dokumentacija temeljem ovog oglasa (zamolbe kandidata i dokazi o ispunjavanju uvjeta te ostali podaci koje kandidati dostavljaju dobrovoljno) biti će vraćena na zahtjev kandidata, odnosno trajno uništena u roku od 18 mjeseci nakon odabira kandidata te ista neće biti korištena za druge natječaje za zapošljavanje ili u druge svrhe.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...