SVIMA BRAVO!

FOTO Toliko mladih sportaša iz različitih sportova nikad nije bilo u središtu Čakovca!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Toliko mladih sportaša iz različitih sportova vjerojatno nikad nije bilo u središtu Čakovca. Naime, mali sportaši danas su otvorili manifestaciju “Dani Grada Čakovca 2023.”, kojom se slavi 29. svibnja – Dan Čakovca, koji s pravom nosi ime Grada prijatelja djece.

Da Čakovec živi sport, potvrdilo je današnje otvaranje Dana Grada Čakovca, istoimenom manifestacijom u organizaciji Zajednice sportova Grada Čakovca. Velik broj djece okupio se po 6. puta na Trgu Republike i omogućio čakovečkim sportskim klubovima da predstave svoje aktivnosti na štandovima i sportskim poligonima na području čakovečkog središnjeg trga. Kako uživo izgledaju nogomet, košarka, rukomet, odbojka, judo, tenis, gimnastika, rolanje ili stolni tenis bilo je prezentirano na mini sportskim borilištima koji su u srcu grada bili prilagođeni djeci i mladima.

Male sportaše svojim su dolaskom podržali čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini i međimurski župan Matija Posavec te čestitali organizatorima, Zajednici sportskih udruga Grada Čakovca na čelu s predsjednikom Anđelkom Crnčecom i tajnikom Tomicom Jakopecom.

Kako je bilo, pogledajte u našoj foto galeriji.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još