Ususret 13. Trash&Burn spektaklu u Svetom Martinu na Muri

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U petak 18. lipnja ove godine u Auto campu u Toplicama Sveti Martin  biti će veličanstveno otvoren 13. TRASH&BURN – American car meeting & rock and roll festival.

TRASH&BURN je najstariji i najveći miting američkih automobila i rock’n’roll festival u Hrvatskoj. No, osim starih američkih automobila i motora slavi amerčku kulturu iz 50-tih, 60-tih godina pa sve do danas.

Direktor Ureda svetomartinske Turističke zajednice, koja zajedno s Udrugom RETRO organizira ovu priredbu, David Novinščak kaže kako će zbog epidemioloških mjera broj sudionika i posjetitelja 18. i 19. lipnja ograničiti na 500 osoba.

Trash&Burn prošle je godine bio prvi miting u Europi koji se uspio održati unatoč epidemiji i pravi je mamac za brojne domaće i strane posjetitelje. Sve koji dođu čeka mnogo dobre zabave uz rockabilly, rock&roll bendove, pin-up djevojke, DJ-e, burleska nastupe, barber shop i tattoo, a kroz dan na bazenima Terma Sveti Martin bit će organiziran ‘pool party’ uz rockabilly DJ-a, naglašava direktor David Novinščak, te dodaje kako će posjetitelji imati niz popusta u Aqua parku, hotelu i apartmanima.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još