ODLIČAN KONCERT

FOTO/VIDEO: Saša Matić napunio dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu i oduševio koncertom

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: Foto: Dario Horvat
- Advertisement -

Dvorana GŠČ na jedno večer pretvorila se u disco klub

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matić, održao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec, popularnom GOC-u. Koliko su Čakovčani čekali na ovaj koncert, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Vrhunska produkcija u organizaciji koncerta Tipo marketinga uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice. S obzirom na to da se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, prviputa održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan.

Karijera Saše Matića traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice. Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput ‘More tuge’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘Samo ovu noć’, ‘Kralj izgubljenih stvari’, ‘Sto svirača’, ‘Idemo anđele’, ‘Poklonite mi nju za rođendan’ i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ”od prve” stvorio i sa čakovečkom publikom.

Dašak atmosfere u fotogaleriji našeg fotografa Daria Horvata u nastavku.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...