20 godina unatrag vrata i „lesa“ 61-godišnjeg Željka Belića su uoči Uskrsa širom otvorena jer su ovdje pripreme za najveći kršćanski blagdan su u punom jeku. Veselimo se delicijama uskršnjega stola, a posebno meso slasne šunke, rolice… Pravi poznavatelji te delicije kažu kako ona za pripremu najprije treba dobrog kuharskog majstora jer po njima sve to treba znati znati skuhati,imati posebnu recepturu. Jednu takvu ima poznati Preložanin Željko Belić. On uoči Uskrsa nudi u kuhniji na otvorenom kuhanje uskrsnih delicija.
– Za to je potrebno znanje i vrijeme. Već jučer je ovdje bilo više od deset komada komada rolane šunke težine u prosjeku od 2 kilograma. Konzumenti će biti članovi moje obitelji i prijatelji, namjernici koji znjaju što i kako Željko uoči Uskrsa radi.
Društvo su mu pravili prijatelji Krešimir Glavina i Željko Sokač, koji ih je fotografirao. Svi koji su došli ovamo mogli su kušati njegove provjerene delicije o čemu će reći: – Počastimo se posnom hranom. Bajalar na bijelo. Maslinovo ulje iz zaleđa Šibenika od obitelji Juras, tu je neizostavni sir s vrhnjem, sir na kocke s „ koščičnim“ i maslinovim uljem, malo šibenske travavarice,lozovače i naravno međimurskoga Amanovog vina iz Nedelišća- pobrojao je i za kraj dodao: Svim dragim ljudima, vjernicima, prijateljima i rodbini od svega srca želim sretan Uskrs i uskršnje blagdane !