FOTO Četiristotinjak mladih sportaša okupilo se na Telemach Danu sporta u Prelogu

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Četiristotinjak mladih sportaša okupilo se u petak, 21. svibnja, u Prelogu, u Parku Mladosti, na Telemach Danu sporta Plazma Sportskih igara mladih.

Održana su natjecanja u atletici i graničaru te Coca – Cola Cup u nogometu, a najbolji iz Preloga izborili su plasman na Državnu završnicu u Split. Svečanosti otvorenja nazočili su gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga te Željko Sokač, predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet koji je i ove godine bio domaćin u Sportskom parku Mladost, a sve je mlade sportaše pozdravila i Tihana Butorac, ispred organizatora Plazma Sportskih igara mladih.

Plamen igara, u Prelogu je zapalio Viktor, maskota Plazma Sportskih igara mladih, uz mališane iz Dječjeg vrtića Vesela loptica iz Preloga, koji su se malim sportašima predstavili i pjesmom. Državna završnica Telemach Dana sporta će se održati sredinom srpnja u Splitu, gdje će mali amaterski sportaši imati priliku družiti se i natjecati, s vršnjacima iz cijele Hrvatske u potpunosti besplatno.

– S ponosom smo jučer 8. put bili domaćini Plazma Sportskih igara mladih, a upravo na dan kada su prije 25 godina bile održane prve sportske igre mladih. Vesele nas dječje radosti u igri u ova pomalo komplicirana vremena zbog covid pandemije. Vjerujem da su svi radosni napustili sportski park, a onim najboljima čestitam, odlično će predstavljati Prelog na finalnim igrama u Splitu – rekao je Kolarek, gradonačelnik Grada Preloga.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još