Je li Peđa Grbin doista tako visok ili je stajao na stolici, a Štef i Medo sjedili na klupici?

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Jučerašnjem (srijeda, 12. svibnja) kratkom tekstu, u kojem pišemo o dolasku u Čakovec predsjednika SDP-a Peđe Grbina na zajedničko fotogorafiranje s kandidatima SDP-a za čelne dužnosti u općinama te Gradu Čakovcu i Županiji, priložili smo i forografiju na kojoj je Grbin u sredini, a sa strane su Stjepan Kovač i Mario Medved. Upravo ta fotka izazvala je bezbrojne reakcije kod naših čitatelja, među kojima se na fejsu razvila i živa rasprava o tome stoji li Peđa Grbin na stolici pa je tako visok ili Štef i Medo sjede? Zbog više od 10 tisuća zainteresiranih pregleda, ali i da odagnamo svaku sumnju da je fotografija namještena, danas objavljujemo fotografije u njihovom izvornom obliku kako su snimljene. Sami se uvjerite u činjenično stanje.

Dakle, Peđa Grbin, političar i pravnik, rođen u Puli 3. listopada 1979. godine, a predsjednik SDP-a od 2. listopada 2020. godine, visok je 210 centimetara (dva metra i 10 centimetara)! Zbog toga pored “normalnih ljudi” izgleda kao div.

No, treba reći da je i prijašnji predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, relativno visok. Ima 195 centimetara. Ni predsjednik HDZ-a, Andrej Plenković, nije puno niži. On je visok 191 centimetar. Tu negdje je i predsjednik RH Zoran Milanović. Spomenimo još i Miroslava Škoru, predsjednika Domovinskog pokreta, koji je izrastao do 181 centimetra.

Da bi dočarali visinu Peđe Grbina, snimili smo ga i u društvu korpulentne saborske zastupnice SDP-a iz Čakovca, Boške Ban Vlahek. I ona je, pored Grbina, ispala doista sitna. Riba.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još