MAGMA: OD IĆA DO PIĆA

Magma predstavlja novi vizualni identitet

Autor: Magma Foto/Video: Magma
- Advertisement -

Magma je oduvijek sinonim za sve što vam treba za dobru feštu i nema toga što u njihovim trgovinama nećete pronaći. A upravo sada, 30 godina nakon osnutka, tvrtka je osvježila i pomladila svoj vizualni identitet .

Sve drugo je ostalo isto te i dalje njihova vizija počiva na ideji da Magma svojim kupcima pruža sve što im treba.

I zaista kupci ne moraju brinuti – jer Magma i ima sve. Za zabavu, druženje, sjajne trenutke. Simbol nove Magma priče jest čaša – čaša koja postaje simbol sjajnih trenutaka, pobjeda, slavlja, druženja. Ali i simbol obiteljskih okupljanja i svega onoga što je bitno u životu. A to znaju u Magmi i zato je čaša postala idealan simbol za kompaniju koja će svojim kupcima omogućiti sve to – uz ponudu i pomoć koju pruža za kreiranje svih vama nezaboravnih trenutaka.

Osim toga, nude mogućnost besplatne dostave pića za svadbe i druge svečanosti, povrat viška robe te najam točionika za pivu, suncobrana, frižidera i visokih stolova.  

Magmini shopovi danas posluju u 10 gradova u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske čime su zadovoljene potrebe svih kupaca na obostrano zadovoljstvo. Magma veleprodaja opskrbljuje ugostiteljske objekte i trgovine i djeluje na tržištu već 30 godina te je partner na kojeg uvijek možete računati.

Sve informacije o Magma proizvodima, poslovanju i poslovnicama potražite na njihovim službenim stranicama www.magma-vz.hr.

Posjetite preuređenu poslovnicu u Čakovcu, na adresi Ante Starčevića 22 i uvjerite se sami u najbolju ponudu koja vas tamo čeka!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još