NAUČILI NEŠTO NOVO

‘Žibeki’ posjetili policijsku upravu međimursku

Autor: PU međimurska Foto/Video: PU međimurska
- Advertisement -

U sportskoj dvorani i dvorištu policijske uprave mališani su razgledati razna policijska vozila (motocikle, plovila, vozilo Mobilnog preventivnog centra policije i dr.) te opremu koju u svom radu koriste interventni policajci.

Na radost polaznika dječjeg vrtića “Žibeki” iz Pribislavca koronavirus konačno je popustio i dozvolio radoznalim mališanima da posjete međimurske policajce. U utorak, 24. svibnja 2022. godine u prijepodnevnim satima odgojiteljice su povele pedesetak polaznika vrtića u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.

Mališane je kog glavnog ulaza sačekao te im dobrodošlicu poželio policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec, Ivica Štampar. Nakon početnog upoznavanja, domaćin Ivica poveo je “žibeke” u zanimljivu avanturu. U prvom djelu posjeta djeca su se upoznala s načinom izrade osobnih dokumenata (osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i dr.), a potom su posjetila prostorije Postaje prometne policije Čakovec. Najveće iznenađenje očekivalo ih je u sportskoj dvorani i dvorištu policijske uprave, gdje su mogli razgledati razna policijska vozila (motocikle, plovila, vozilo Mobilnog preventivnog centra policije i dr.) te opremu koju u svom radu koriste interventni policajci.

Nakon zanimljivih izlaganja i prezentacija rada policije, oduševljeni mališani prihvatili su poziv da ponovno posjete Policijsku upravu međimursku.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Dora Kovačić i Pavla Podgorelec ponos su Gospodarske škole Čakovec

Iz Gospodarske škole Čakovec ponosni su na Pavlu Podgorelec,...

Naše heroine s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem

Na jučerašnjoj svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije župan Matija...

Članice Društva žena Mursko Središće dale povjerenje Nadi Turk da im bude predsjednica

Članice Društva žena Mursko Središće, jedne od najagilnijih udruga...