CENTAR ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

Pohvale koje gode, ali strpljenja…

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: Mladen Grubić
- Advertisement -

– Medjimurski.hr i autor priloga Mladen Grubić, a čini nam se kako su među rijetkima u našoj lokalnoj sredini, koji su prepoznali svu težinu našeg odgojno-obrazovnog i rehabilitacijskog rada u postojećem prostoru Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec, ali usprkos tome u našim zaposlenicima vide iznadprosječane stručne i ljudske resurse koji našem Međimurju kao civiliziranoj lokalnoj zajednici itekako trebaju. Zahvalni smo za Vašu trajnu podršku! – ovu smo poruku primili od Dragice Benčik, prof. def., ravnateljice Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Ravnateljica Benčik je zacijelo riječi hvale uputila zbog toga što je na sastanku svih hrvatskih župana, župan Posavec i ministar Fuchs dogovorili su radni sastanak na kojem će, osim Plana oporavka, tema razgovora biti financiranje i početak izgradnje nove zgrade Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, kao jedan od najnužnijih projekata u području odgoja i obrazovanja u Međimurskoj županiji.

Pohvale su to koje gode i koje nam daju poticaja da i dalje ostanemo u službi „nemoćnih“. Činit ćemo to i dalje, a bit ćemo sigurno i na mjesto događaja otvaranja novog COO. Kada će to biti ? Vjerujemo kako ćemo to saznati uskoro, a nakon dogovora župana Posavca i resornog ministra školstva Radovana Fuchsa.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još