VANJSKI ČAKOVEČKI BAZENI

Poslije kupanja u grijanoj vodi bazena, za okrijepu preporučamo “Bazensko čakovečko pivo”!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Od petka, 27. svibnja, novi vanjski bazeni u sastavu Gradskih bazena “Marija Ružić” u Čakovcu bit će otvoreni za sve kupače. Sutra u četvrtak bit će svečano otvoreni, a u petak primaju prve ljubitelje kupanja već od 8 sati ujutro.

Danas, u srijedu, nove bazene novinarima je predstavio Miodrag Novosel, direktor GP “Ekom” koje upravlja bazenima, a onda je pripadnike “sedme sile” poveo i u podzemlje i pokazao sva ona moderna postrojenja, pumpe, grijače i filtere za vodu koje ovakvi sportsko-rekreativni objekti moraju imati.

U društvu s njim bio je i predsjednik Upravnog vijeća “Ekoma” Josip Varga, koji je istaknuo da građani niti ne slute kolika i kakva se sve tehnika krije ispod zemlje. Naglasio je i da će sve ulaznice za cijeli kompleks bazena ostati iste kao i dosad.

Od petka će kupačima na raspolaganju biti, osim 5 unutarnjih, i 3 vanjska bazena za sve uzraste s grijanom vodom i pratećim sadržajima. Postavljene su i ležaljke, izgrađene kabine za presvlačenje, tuševi, sanitarni čvorovi…i još puno toga.

Bit će pojačana i ugostiteljska ponuda, a pripremljeno je i originalno pivo koje je proizvela pivovara “Međimurski dečki”. Pivo nosi naziv “Bazensko čakovečko pivo” i bit će u stalnoj ponudi.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još