Imamo 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, preminule su dvije osobe

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 180 uzoraka od čega je evidentirano 36 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 20% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 16 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 296.

Obavljenim testiranjima brzim antigenskim testovima evidentirana su 3 pozitivna slučaja. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzet 47 001 uzorak, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 28 pacijenata pozitivnih na SARS CoV 2 virus. U protekla 24 sata nema novih prijema, otpušten je 1 pacijent te nema pacijenata na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata preminule su 2 osobe, ženska osoba stara 63 godine i muška osoba stara 68 godina.

– Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas u Međimurskoj županiji ukupno bilježimo 12 403 oboljelih osoba, a oporavilo se 11 856 osoba na SARS CoV 2 virus – javljaju iz Stožera civilne zaštite.

Najava testiranja može se izvršiti na broju 040/386-841 ili na e-mail adresi - Oglas -


Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...