OZLIJEĐENA 45-GODIŠNJAKINJA

50-godišnjak uhićen i priveden nakon prometne nesreće u Čakovcu

Autor: PU međimurska Foto/Video: PU međimurska
- Advertisement -

U subotu, 10. veljače oko 20:30 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke i Kalničke ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 45-godišnja vozačica.

Pedesetšestogodišnji vozač pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,99 g/kg upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Zagrebačkom ulicom. Dolaskom do raskrižja s Kalničkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, u zanošenju je ušao u raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom. Uslijed opisane situacije prednjim dijelom vozila udario je u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Kalničkom ulicom upravljala 45-godišnja vozačica.

Ozlijeđena vozačica vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon zaprimanja liječničke dokumentacije slijedi pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost 56-godišnjeg vozača osobnog automobila).

Vozač koji je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću, uhićen je i priveden u policijsku postaju te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola.

Zbog obavljanja očevida od 20:50 sati do 21:50 sati promet nadvožnjakom u Kalničkoj ulici bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Policija utvrdila 37 prekršaja vozača teretnih automobila

Policijski službenici Policijske uprave međimurske proteklog tjedna (od 19....

U Svetoj Mariji netko je iz kuće ukrao novac i nakit, u Orehovici na meti i električni alat

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane...

Četiri prometne nesreće obilježile su ovaj vikend

Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama evidentirane su ukupno četiri...