ZAUSTAVLJENI U PRELOGU

46-godišnjak upravljao neispravnim i neregistriranim vozilom i bez vozačke dozvole, a kod suvozačice pronađena droga

Autor: PU međimurska Foto/Video: Ivo Cagalj/Pixsell
- Advertisement -

Jučer, 13. svibnja u 7:40 sati preloški policajci prilikom nadzora cestovnog prometa u Prelogu, Ulici Vladimira Nazora, zaustavili su 46-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom, bez istaknutih registarskih oznaka.
 
Provjerom putem evidencije registracije vozila i prometnih isprava utvrđeno je kako je 46-godišnjak upravljao automobilom kojem je na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđena tehnička neispravnost vozila. Ujedno, upravljao je automobilom bez položenog vozačkog te se nakon zaustavljanja odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.  
           
Na poziv policijskih službenika 28-godišnja suvozačica je predala smotuljak ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1,8 grama. Droga je oduzeta od 28-godišnjakinje te će se protiv okrivljene zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).
 
Vozač osobnog automobila zbog  počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, sankcioniran je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2 900 eura.    

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još