BESPLATNE RONALDO FRIZURE

1. Međunarodni nogometni turnir dječjih vrtića u centru Čakovca!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Sportska udruga Magiba
- Advertisement -

U subotu, 24. rujna 2022. godine, od 10 do 16 sati, na „jezeru“ Starog Grada Zrinski u Čakovcu održat će se 1. Međunarodni nogometni turnir dječjih vrtića 2022. (Euro Kindergarten Football Cup Čakovec 2022). Na ukupno tri igrališta nogomet će igrati mališani (predškolarci) iz 20 vrtića iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, što predstavlja jedinstvenu sportsku manifestacija u Europi!

Organizator događanja je Sportska udruga Magiba, na čelu s predsjednikom te idejnim začetnikom ovog projekta, kineziologom Deanom Posavcem, uz potporu Grada Čakovca i Međimurske županije, a uvjeti su da svaka ekipa u svom sastavu mora imati i barem jednu djevojčicu, a ekipa s najviše djevojčica na terenu dobiva i poseban pehar.

Svako dijete sudjelovanjem na turniru dobiva medalju, besplatnu užinu, lunch paket (sendvič, sok, čokoladicu), besplatni pregled zubiju te mogućnost besplatnog šišanja kose na jednu od tri frizure poznatih nogometaša (Modrić, Ronaldo, Mbappe).

Roditelji polaznika pak mogu besplatno izmjeriti šećer u krvi i krvi tlak, a organizatori pozivaju cijelu obitelj jer očekuje vas i napuhanci, roštilj, languši, kokice, piće, kao i sportsko-rekreacijske i edukativne radionice.

– Povedite dijete ako i ne sudjeluje, navijajte i za nepoznate, smijte se i zapljeskajte promašaju i okrijepite se langošom, hot dogom, parom kobasica ili čevapa, zasladite se sladoledom – poručuju organizatori i dodaju:

– Sport i samo gibanje je izuzetno važno za psihomotorički razvoj djece, a bavljenje sportom i rekreacijom od najranije dobi uči ih biti dio tima i zdravo živjeti, te će ova manifestacija svakako biti Festival druženja i sporta, a onda i popularizacije nogometa za djevojčice i dječake!

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još