USPORIVAČI PROMETA

ˈSlušao sam mještane i napravio što su željeli!ˈ

Autor: Blanka Lozić Foto/Video: Blanka Lozić
- Advertisement -

Dana 17. svibnja  2022. godine u Ul. Josipa Bedekovića u Šenkovcu, započelo je postavljanje novih usporivača prometa. Uklonjeni su stari ležeći policajci na koje su stizale žalbe zbog buke koju su stvarali prilikom prelaska, ali i tvrdoće koja je otežavala prometovanje.

– Njihovim postavljanjem uslišili smo želju stanara koji su se žalili na buku i krutost starih usporivača. Doista, trebalo je praktički stati kako biste ih prešli. Rješenje smo vidjeli u postavljaju uzdignutih ploha koje bi trebale biti mnogo efikasnije, a bit će standardne visine. Ukupna cijena u koju spadaju pripremni radovi, postavljanje, bojanje i signalizacija stajat će Općinu do 60 tisuća kuna. U tu cijenu uključeno je i prebojavanje dviju uzdignutih ploha u ulici prema Krajpi. Radove izvodi Tegra d.o.o koja je odabrana javnim natječajem, rekao nam je načelnik Robert Meglić.

Načelnik R. Meglić posjetio je radnike na lokaciji izvođenja radova, a da mu čak i taj posao ide od ruke, pokazao nam je primivši se i sam glačanja površine postavljenje plohe. Vjerujem, govori nam načelnik Meglić, da je ovaj problem konačno riješen na zadovoljstvo svih mještana. Čini se da se konačno nazire kraj velikih previranja i nesuglasica koje su se vodile upravo oko ovog problema.

- Advertisement -

Podijeli:


Najnovije

Pročitajte još