KAŽNJEN S 2700 EURA

‘Biser’ u Čakovcu: nije imao ni vozačku, ni prometnu i odbio je alkotest!

Autor: PU međimurska Foto/Video: Slaven Branislav Babic/Pixsell
- Advertisement -

Noćas, 19. lipnja 5 minuta nakon ponoći u Čakovcu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Tome Masaryka, zaustavili su 31-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom na kojem je bila istaknuta samo jedna čakovečka registarska oznaka. Ujedno, vozač kod sebe nije imao vozačku i prometnu dozvolu te se odbio podvrći alkotestiranju zbog čega je isključen iz prometa.

Nešto kasnije, točnije u 1:25 sati u Pribislavcu, Ulici Stanka Vraza, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u nadzoru cestovnog prometa zaustavili su spomenutog 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom, austrijskih registarskih oznaka. Nadzorom je utvrđeno kako je vozač upravljao automobilom za vrijeme kada je isključen iz prometa zbog čega je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 31-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2 700 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od šest mjeseci.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još