SUPERSTAR

Vanessa Kralj iz Lapšine oduševila Severinu izvedbom njezine pjesme: ‘Njezin komentar neću nikad zaboraviti’

Autor: RTL Foto/Video: RTL
- Advertisement -

Talentirana Vanessa Kralj iz Lapšine u općini Sveti Martin na Muri u prvoj epizodi ‘Superstara’ izvela je pjesmu ‘Kao’ – hit koji u originalnu izvodi Severina. Članica žirija našalila se pohvalivši izbor pjesme i dodala da je Vanessa u izvedbi pjesme bila sjajna.

“Sve dok nisam izašla na pozornicu, nisam razmišljala o tome, no kada sam stala pred publiku i žiri, nije mi bilo svejedno. Severina je jedna od mojih najvećih inspiracija i uzor mi je odmalena. Bila mi je velika čast otpjevati njezinu pjesmu u prvoj live emisiji ‘Superstara’. Nezaboravno iskustvo. Njezin komentar neću nikad zaboraviti, jako sam joj zahvalna na pozitivnoj reakciji”, komentirala je Vanessa.

U nastupu je, kaže, dala sve od sebe, a kada je ostala među posljednjih četvero kandidata na pozornici, nije joj bilo svejedno.

“Nije to bio lijep osjećaj, ali sam ipak bila prilično smirena jer sam vjerovala svojim ljudima i nisu me iznevjerili. Bila sam presretna kad je Antonija prozvala moje ime”, prisjeća se Vanessa kraja prve večeri ‘Superstara’ uživo.

Miješali su se, kaže, sreća i tuga – zbog ispadanja Luke Veljkovića i Davida Amara. “Bila sam jako tužna kad su Luka i David ispali i nisam mogla vjerovati. Jako će mi nedostajati”, iskrena je Austrijanka hrvatskih korijena.

Najveća podrška u ‘Superstaru’ je Vanessi njezina voljena baka, koja ju je u subotu tijekom emisije uživo podržavala u publici.

“Baka mi je jako velika podrška i osjetila sam njezinu energiju u publici. To mi je dalo puno snage i još više motivacije da dam sve od sebe. Nakon nastupa me baka dugo grlila i rekla da je ponosna”, otkrila je Vanessa.

Pred njom su sada novi izazovi – pripreme za drugu live emisiju u subotu od 20.15 sati na RTL-u.

“Osjećam se spremnom i jedva čekam drugi live. Nakon prvog nastupa uživo mogu reći da ne mogu zamisliti nijednu drugu karijeru”, zaključuje djevojka.

Već iduće subote od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je druga emisija uživo glazbenog spektakla ‘Superstar’ u kojoj će nastupiti najboljih 10 kandidata.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Sveti Nikola posjetio mališane iz Dječjeg vrtića ‘Srčeko’ u Vratišincu

Tradicionalno svake godine Savjet mladih Općine Vratišinec organizira posjet...

FOTO U Čakovcu predstavljene prednosti kozmetike Jane Iredale

U četvrtak je u čakovečkom hotelu Castellum predstavljena kozmetika...