POHVALE

Pozitivne poruke djelatnicima ŽB Čakovec

Autor: FB Čakovčanke i Čakovčanci Foto/Video: Vjeran Žganec Rogulja
- Advertisement -

U fb grupi Čakovčanke i Čakovčanci naišli smo na pohvale radu djelatnicima ŽB Čakovec pa ih u pozitivnom tonu i prenosimo..

Slađana Palfi
Želim ovim putem javno pohvaliti doktoricu Ivanu Marinac na odjelu ORL u Čakovečkoj bolnici. Toliko je pažnje posvetila djetetu i meni kao roditelju da je to najmanje što zaslužuje.
Doktorice, drago mi je što sam Vas upoznala i hvala Vam na svakom savjetu! 🩷🩷🩷

Dejan Preininger
S obzirom da sam nekoliko dana bio smješten u Županijskoj bolnici Čakovec, na odjelu opće kirurgije, vaskularne kirurgije i urologije, htio bih napisati javnu zahvalu svim djelatnicima, od liječnika, sestara/tehničara do ostalog osoblja. Vrlo kulturan, profesionalan i ljudski pristup, kako na prijemu, tako i tokom operacije i oporavka. Ništa nije problem, a ima stvarno svakakvih situacija. Sestre i po noći dolaze u izuzetno kratkom vremenu, ljubazne i kulturne i stvarno se trude olakšati situacije koje su nama kao pacijentima stresne i nesvakodnevne. Sobe čiste, kreveti udobni. Nemam nikakve veze, protekcije i sl. Zadnji put sam bio hospitaliziran prije nekih 16 godina i ovo danas je Space Shuttle, makar i onda nije bilo loše.

Pohvale smo pronašli i u komentarima te prenosimo još neke.

Dejan Jančec
Pohvala odjelu hematologije i onkologije, profesionalalan pristup i ljubazno i uslužno osoblje.

Mirjana Sršan Tkalec
Nedavno smo bile par dana na pedijatriji, također sve pohvale svima, pogotovo sestrama na odjelu 🩷

Lucija Rukelj Belić
Rodila sam prije dva mjeseca u bolnici u Čakovcu i prije godinu i devet mjeseci i također imam sve pohvale za osoblje u bolnici

Nikolina Horvat
I mi se pridružujemo pohvalama cijelog odjela ORL-a! Posebice doktor Filip Knezić ali i sve sestre su jako ljubazne i strpljive!! Dokt. je toliko detaljno i strpljivo sve obj. djetetu (10-god) da je prebrodio i taj mali strah kojeg je imao. U pitanju je bio manji zahvat. Hvala puno! 🙏🍀

Rada Varošanec
Ja također mogu pohvaliti sve djelatnike na odjelu gastroenterologije. Sestre pažljive, profesionalne, ljubazne i kulturne trude se maksimalno olakšati svakom pacijentu provedene dane u bolnici.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još