DANAŠNJE STANJE

Ponovno više oporavljenih nego zaraženih! Evidentirano je 38 pozitivnih nalaza

Autor: Međimurska županija Foto/Video: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
- Advertisement -

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 85 uzoraka, od čega je evidentirano 38 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 44,7% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su 4 pozitivna pacijenta na SARS-CoV-2. Iz drugih županija javljeno je da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod 2 osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 54 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 281. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 121 909 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, otpuštene su 2 osobe. Nema preminulih osoba

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Besplatni ljetni nogometni kamp otvorenog tipa

U proteklom tjednu Nogometna škola Općine Mala Subotica organizirala...

Slika za poklon Svetoj Margareti zaštitnici mjesta

Danas već afirmirani samouki 54- godišnji  slikar Zoran Horvat Art ...

BIG JUMP 2024 Na kupalištu u Svetoj Mariji skačite i vi za rijeku Dravu!

Na kupalištu u Svetoj Mariji danas, 14. srpnja 2024....