INFORMIRAJTE SE

Osnovana udruga Liderum, imat će i besplatne radionice

Autor: Liderum Foto/Video: Liderum
- Advertisement -

Udruga poduzetnika Liderum osnovana je s ciljem povezivanja poduzetnika i svih onih koji se žele okušati u poduzetništvu.

U aktivnosti udruge Liderum koja se smjestila u varaždinskom Tehnološkom parku mogu se uključiti svi poduzetnici s područja Varaždinske i Međimurske županije, ali i oni koji tek namjeravaju postati poduzetnicima. Kako kaže predsjednik udruge Ante Rambrot Malenica, inače varaždinski poduzetnik, udruga je pokrenuta „s ciljem poticanja, osnaživanja i promocije mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Nismo politički orijentirana udruga, već smo tu da poduzetnicima pružamo podršku, networking i edukaciju.“

Ante Rambrot Malenica, predsjednik udruge

Niz besplatnih aktivnosti za poduzetnike

Iz udruge kažu kako su za ovu jesen pripremili više besplatnih aktivnosti za zainteresirane. Svaki petak od 12:00 do 14:00 sati nude savjetovanje za nove i uhodane poduzetnike. Na predavanju „Kako se uspješno predstaviti na LinkedInu“ možete sudjelovati 14. rujna od 18:00 sati, dok će 23. rujna od 9:30 održati manifestaciju o kontinentalnom turizmu – (FU)TURIZAM. Sve navedene aktivnosti su besplatne, uz prethodnu prijavu na mail udruga@liderum.hr.  

Manifestacija (FU)TURIZAM je sufinancirana sredstvima Grada Varaždina, dok je besplatno savjetovanje sufinancirano sredstvima Varaždinske županije u sklopu projekta „Pokreni svoj posao!“.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još