MURSKO SREDIŠĆE

Od 1. ožujka zaprimaju se zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza smeća

Ilustracija

Od 1. do 31. ožujka zaprimaju se zahtjevi za oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća.

Iz Grada obavještavaju građane da zahtjeve za oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća za 2021. godinu mogu predati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće, Trg braće Radića 4, uredovnim danima i to:

– ponedjeljkom od 8 do 16 sati

– utorkom i četvrtkom od 8 do 14 sati

– Zahtjevi će se zaprimati od 1.3.2021. do 31.03.2021. godine.

Podsjećaju da je oslobađanje plaćanja troškova odvoza kućnog smeća moguće ostvariti za tekuću godinu u sljedećim slučajevima:

– ako kućanstvo po svim osnovama ostvaruje prihode po članu domaćinstva manje od 800,00 kuna

– ako je obveznik plaćanja troškova odvoza kućnog smeća – nositelj

– kućanstva ili bračni partner, korisnik bilo kakvog oblika socijalne pomoći

Uz zahtjev je potrebno priložiti: potvrdu o posljednjoj isplaćenoj plaći ili mirovini svih članova kućanstva koji ostvaruju prihode ili dokaz o primanju bilo kojeg oblika socijalne pomoći obveznika ili bračnog partnera plaćanja troškova odvoza kućnog smeća.

– Oslobađanje plaćanja odnosi se isključivo na tekuću godinu i ne prenosi se na sljedeću godinu stoga je zahtjev za oslobađanje plaćanja potrebno podnositi svake godine.

Obrazac zahtjeva možete preuzeti klikom ovdje, na web stranici grada ili dobiti i predati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće. Nepotpuni zahtjevi neće se razmatrati. Istinitost navoda u zahtjevu provjerava se od strane Gradske uprave kod nadležnih institucija.

Za sva dodatna obrazloženja stojimo na raspolaganju u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće ili na broj telefona 370 771 – kažu iz Grada Mursko Središće.

Najnovije vijesti

Pročitajte više