Nekadašnji glazbenik i poduzetnik Milivoj Kossi iz Štrigove već odavno se bavi vinogradarstvom i vinarstvom, i to vrlo uspješno. Njegova vina konzumiraju se u brojnim međimurskim ugostiteljskim objektima, a veliki dio plasira i na tzv. kućnom pragu.
Zapravo, u modernoj kušaoni vina u koju može smjestiti i više od 100 gostiju i gdje često priređuje razna rođendanska, svatovska i umirovljenička druženja. Stalni posjetitelji znaju da je supruga Ružica vrsna kuharica, a u svemu pomažu i sin Krunoslav i snaha Ivana.

Posjet ovoj vinskoj kući, koja će uskoro gostima staviti na raspolaganje i 12 luksuznih soba za odmor i noćenje, počinje u – podrumu! To je iskusila i grupa glazbenika iz Nedelišća i Gornjeg Hrašćana, nekadašnjih kolega Milivoja Kossija, koja mu je stigla u dugo obećavan posjet.
Istina, korona je to malo usporila, ali sad je sve nadoknađeno. Rajnski rizling, graševina, pušipel, žuti muškat…i tako redom. Sve bolje od boljega.
U jednom trenutku ekipi se pridružio i župan Matija Posavec, koji se posebno zanimao za bogatu arhivu vina obitelji Kossi.


