STUDENTI U POSJETI

Gastro užitak u Smuteku za nove generacije

Autor: Smutek Foto/Video: Smutek
- Advertisement -

Danas su Smutek posjetili studenti visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays iz Zagreba. Smutek – domaći kutek predstavljen je kao primjer dobre prakse u okviru predmeta destinacijski menadžment na čiju će temu raditi i završne radove.

Studentima je dobrodošlicu poželjela i dogradonačelnica grada Koprivnice, Ksenija Ostriž.  Smutek je pozicioniran kao domaći kutek s ponudom domaćih proizvoda, najvećim dijelom s naše tržnice. Otvoreno je mjesto za sve naše građane koji mogu uživati u raznim svježim delicijama te odgovara potrebama novih generacija za drugačijim načinom pripreme hrane. Ovo je zapravo nastavak kampanje poticanja građana da kupuju i konzumiraju domaće svježe proizvode koje na koprivničkom placu mogu kupiti netom nakon berbe. Kupnjom od lokalnih proizvođača mogu biti sigurni da u gradu nema svježijih i kvalitetnijih proizvoda od onih na našem placu, a tom idejom vodili su se u Komunalcu kada su kretali u projekt Smuteka, rekla je dogradonačelnica Ksenija Ostriž.

Na terasi Smuteka studente je dočekao snack pun vitamina i hranjivih sastojaka. Kulinarski tim Smuteka pripremio je raznovrsne domaće specijalitete među kojima je bilo više vrsta mesnih sendviča, vege sendviči smoothie od koprive te neizostavna zlevanka s koprivom s kojom su bili svi oduševljeni.

Studentima se svidio cijeli koncept Smuteka te su pohvalili povezanost s lokalnim proizvođačima i prodavačima na tržnici koja im se također svidjela, budući da je u središtu grada, povezana s glavnim gradskim trgom te puna svježeg voća i povrća.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Besplatni ljetni nogometni kamp otvorenog tipa

U proteklom tjednu Nogometna škola Općine Mala Subotica organizirala...

Slika za poklon Svetoj Margareti zaštitnici mjesta

Danas već afirmirani samouki 54- godišnji  slikar Zoran Horvat Art ...

BIG JUMP 2024 Na kupalištu u Svetoj Mariji skačite i vi za rijeku Dravu!

Na kupalištu u Svetoj Mariji danas, 14. srpnja 2024....